Jäsenedut 2020

Jäsenedut ovat vain PAM Porvoon seudun osasto ry:n 188 jäsenille. Etujen käyttäminen edellyttää jäsenkortin (perinteinen tai mobilli) näyttämistä paikan päällä, kortissa osaston numero 188. Edut ovat henkilökohtaisia. Edut ovat voimassa vuoden 2020, ellei toisin mainita. Käyttämällä jäsenetuja hyväksyt nämä ehdot ja olet vastuussa niiden noudattamisesta. Muistathan perua varaamasi ajan, mikäli olet estynyt; yritykset veloittavat peruuttamatta jätetyistä ajoista hinnan heidän varausehtojensa mukaisesti!

Käy myös tutustumassa liiton tarjoamiin jäsenetuihin täällä. Jäsenetuina ovat mm. Neste Oil -polttoainealennus, Holiday Club -lomaosakkeet, Cityshoppari-mobiilikortti, Sokos Hotellien majoitusalennus, Eckerö Line -risteilyalennus sekä alennuksia vakuutuksista Turvalta ja Ifiltä. Lisätietoja vakuutuseduista löydät täältä.  

Vakuutusyhtiö Turva on räätälöinyt edulliset, vain ammattiliiton jäsenille suunnatut vakuutukset. Edut PAMin jäsenille löydät täältä. 

Vakuutusetujen arvo on jopa satoja euroja vuodessa, joten muistathan kilpailuttaa vakuutuksesi ja hyödyntää pamilaisille suunnatut edut! 

Ohjeet Cityshopparin käyttöönottoon löydät osoitteesta https://www.pam.fi/wiki/cityshoppari.html


Kino Marilyn

(Kunigattarenkatu 17, 07900 Loviisa) 

2 euron alennus leffalippujen voimassa olevista listahinnoista. Etu käy kaikkiin ohjelmistossa oleviin elokuvanäytöksiin.


Parturi-kampaamo Fête

(Mannerheiminkatu 34, 06100 Porvoo)

15 % alennus voimassa olevista hinnoista. Alennus koskee sekä palveluita että tuotteita.